Successos

Una desena de joves agredeixen un noi a l’estació de Sant Vicenç de Calders

El SEM trasllada la víctima ferida de poca gravetat a un centre sanitari

Un grup d’aproximadament deu joves ha agredit un noi aquest divendres al matí al vestíbul de l’estació de tren de Sant Vicenç del Calders, al terme municipal del Vendrell. Segons ha avançat Tarragona Digital i han confirmat fonts coneixedores dels fets a l’ACN, els vigilants de seguretat de l’estació ha donat avís de la baralla a les 9.20 h. Els agents han relatat que el grup ha carregat contra única persona, la qual ha estat atesa pel SEM i traslladada a un centre sanitari amb ferides de poca gravetat. Fins el lloc dels fets s’han desplaçat efectius de la Policia Local del Vendrell i dels Mossos d’Esquadra, però els agressors s’havien dispersat i no hi ha hagut identificacions. La víctima no ha presentat denúncia.

Prèviament, els vigilants de seguretat han assegurat que hi ha hagut una altra baralla d’un grup de quatre persones contra una víctima, que ha marxat amb tren.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia