Successos

Països Baixos

Diversos morts en un accident de camió d’una empresa espanyola a prop de Rotterdam

El vehicle ha sortit d’un dic i s’ha estavellat contra una barbacoa veïnal

Els fets han passat a la població de Nieuw-Beijerland

Un nombre de persones encara per determinar ha mort aquest dissabte i altres han resultat ferides en un accident d’un camió de transport d’una empresa espanyola, que ha sortit d’un dic i s’ha estavellat contra una barbacoa veïnal a Nieuw-Beijerland, un poble als afores de Rotterdam, segons ha confirmat la policia neerlandesa.

El conductor, que va resultar il·lès després de l’accident, ha estat detingut i traslladat a una comissaria per a ser interrogat com a part de la investigació, segons mitjans locals. La televisió pública NOS assenyala que el vehicle és l’empresa El Mosca, de Múrcia.

En el moment de l’accident se celebrava una barbacoa veïnal al peu d’un dic, on hi havia molta gent. Un portaveu policial ha apuntat que almenys dues persones han mort, però ha declinat donar una xifra de víctimes perquè encara hi ha persones atrapades a sota el camió.

Diverses persones han estat traslladades a l’hospital amb ferides de diferent consideració.

La policia de Rotterdam ha indicat que “s’investiga la causa de l’accident”. “Primer, els investigadors inspeccionaran el lloc i després el camió serà retirat”, ha detallat.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia