Successos

La caiguda d’un arbre a l’AP-7 provoca deu quilòmetres de cua

La línia fèrria a la comarca de la Selva va quedar tallada també per un arbre caigut

Es va prohibir el bany a les platges de Sant Feliu de Guíxols i Calonge

Les precipitacions en forma de tempesta que van caure ahir a la tarda a la demarcació de Girona van crear complicacions, però no pas danys personals. A l’AP-7, va caure un arbre al terme de Maçanet de la Selva. Com que es va tallar un carril, es va generar una cua de deu quilòmetres en sentit nord, va informar l’ACN. També la caiguda d’un arbre a les vies de tren al terme de Fogars de la Selva va provocar el tall de la circulació de trens a les línies R1 de rodalies i de regionals entre Blanes i Maçanet-Massanes. Per als passatgers afectats es van organitzar autocars que van cobrir el trajecte.

D’altra banda, es va hissar la bandera vermella (prohibit entrar a l’aigua) a totes les platges de Sant Feliu de Guíxols i Calonge (també a Pineda de Mar, Santa Susanna i Sant Vicenç de Montalt) perquè hi havia tempestes elèctriques.

Les comarques de Girona van ser les més afectades per la pluja, acompanyada de pedra en algunes zones. Fins al vespre, els bombers van haver de realitzar 42 sortides relacionades amb la pluja arreu de Catalunya, de les quals 16 van ser a la demarcació de Girona. Per aquest dissabte, el Servei Meteorològic de Catalunya ha previst tempestes al Ripollès i la Garrotxa.

LA XIFRA

16
sortides
relacionades amb la pluja van haver de fer els bombers a la demarcació de Girona ahir a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia