Successos

Detenen dos joves per traficar en un apartament llogat a Blanes

Els van enxampar quan ja marxaven amb les maletes on havien posat mitjons amb lleixiu per tapar l’olor de la droga

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves de 22 i 31 anys que havien llogat un apartament a Blanes (Selva) des d’on traficaven amb marihuana i haixix. Els agents els van atrapar aquest dimarts al matí, quan els dos nois ja deixaven l’apartament i en marxaven amb les maletes. Dins l’equipatge, en una capsa de cartró i en dos paquets envasats al buit, hi portaven 869 grams d’haixix i 487 més de marihuana. Per dissimular l’olor que desprenia la droga, els dos detinguts havien posat mitjons impregnats amb lleixiu dins les maletes. Els mossos els van arrestar per un delicte contra la salut pública. Després de passar a disposició judicial, tots dos han quedat en llibertat provisional. Un dels joves té antecedents.

Segons informen els mossos, aquest dimecres cap a les deu del matí, els agents van rebre l’avís que en un apartament d’ús turístic de Blanes els seus inquilins estarien fent tràfic de drogues. Una patrulla va anar fins al lloc per comprovar-ho i, quan hi van arribar, es van trobar amb dos joves que ja en marxaven.Els nois, que tenen 22 i 31 anys, sortien de l’apartament amb les maletes. Van explicar a la policia que se n’anaven perquè ja s’havia acabat el lloguer. Els mossos van inspeccionar l’equipatge i, entre la roba, van trobar-hi una capsa de cartró amb cinc paquets embolcallats que contenien haixix. Al seu costat, per dissimular l’olor, els dos joves hi havien posat mitjons impregnats amb lleixiu.

A l’equipatge també hi havia dos paquets més, envasats al buit, que contenien marihuana. En total, els dos joves portaven 869 grams d’haixix i 487 grams de marihuana.

Els agents van detenir els dos nois per un delicte contra la salut pública. Aquella tarda, els mossos van escorcollar l’apartament. Hi van trobar una balança de precisió, una màquina per envasar al buit i restes de substància blanca en pols.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. Tots dos han quedat en llibertat provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia