Successos

societat

Cinc detinguts per l’atracament mortal al bingo de Tortosa

Una treballadora ha perdut la vida en rebre un tret al cap

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda cinc persones vinculades a l’atracament d’aquest dilluns de matinada al Bingo Vali Park de Tortosa, en el transcurs del qual ha mort una treballadora d’un tret i un treballador ha resultat ferit greu també per arma de foc. Entre els detinguts hi ha almenys dos homes i una dona, segons han explicat fonts testimonials, i ha estat possible gràcies a una operació policial que no ha requerit de l’ús d’armes de foc en un immoble a l’entorn de l’avinguda Felip Pedrell.

L’operació ha alertat els veïns i vianants de la zona, especialment arran d’algunes detonacions que no corresponien a trets, sinó a granades ensordidores que la policia utilitza per atordir les persones que pretén detenir. Segons l’Ajuntament, els detinguts formarien part d’un grup arribat de fora de la ciutat que podria estar relacionats amb fets delictius a altres llocs de l’Estat.

L’atracament havia tingut a la matinada i les dues víctimes van ser traslladades amb vida a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La treballadora, que va rebre un tret al cap, va morir unes hores després. L’home, ferit per un tret en una espatlla, continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives i no es tem per la seva vida. Continua estable dins la gravetat.

Els tres atracadors van accedir al local vestits de negre i encaputxats just quan estava a punt de tancar. Quan van arribar van ferir l’home i al marxar, just després que la víctima mortal activés l’alarma, li haurien disparat a boca de canó. Fonts policials apuntaven que el cas podria anar més enllà d’un robatori amb mòbil econòmic, ja que semblaria que els atracadors estaven interessats en robar el mòbil de la víctima mortal.

L’operació de detenció per part dels Mossos d’Esquadra ha estat conjunta amb la policia espanyola. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha lamentat la mort de la dona i les lesions ocasionades a l’home i ha felicitat els cossos policials per l’actuació “ràpida i diligent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia