Successos

Normalitzada la circulació a l’AP-7 a Sarrià de Ter

El xoc de tres camions ha provocat 7 km d’aturades i més de vuit hores de retencions

Ja s’ha normalitzat la circulació a l’AP-7 després de 9 hores de retencions a causa de l’accident de trànsit que ha tingut lloc cap a dos quarts de nou del matí a Sarrià de Ter .

La col·lisió de tres camions ha provocat quilòmetres d’aturades en sentit nord i sud, més de vuit hores de retencions i ha provocat 7 km d’aturades des de Vilablareix.

El xoc s’ha produït a 2/4 de nou del matí al quilòmetre 58 de l’autopista en sentit França. S’hi han vist implicats tres camions, un de mida mitjana i dos tràilers. Un dels vehicles ha rebentat una roda i per aquest motiu s’ha produït la col·lisió en cadena, segons informa el Servei Català de Trànsit. L’accident ha obligat a tallar durant una hora els quatre carrils de l’autopista en aquell sentit. A partir d’aquí s’han anat reobrint gradualment diversos carrils.

Com a conseqüència de l’accident, també s’han originat cues a vies alternatives com la N-II, on hi va hagut retencions de fins a sis quilòmetres en sentit nord. També ha repercutit en altres serveis de transport públic, com les línies de bus L5 de Girona, que han efectuat el trajecte amb 20 minuts de retard.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Guàrdia Civil, cinc dotacions dels Bombers, diverses unitats dels Mossos i tres ambulàncies del SEM. Dos ferits de poca gravetat. Cap a les 12 del migdia s’ha tornat a tallar l’AP-7 a Sarrià en sentit nord per retirar els vehicles accidentats, provocant cues de més de sis quilòmetres. També hi ha retencions a la variant de Girona , Nacional II, a conseqüència també del desviament de vehicles per aquesta via, amb trams de retenció al llarg de 9 quilòmetres entre Fornells de la Selva i Girona direcció Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia