Successos

Detinguts per conducció temerària i embriaguesa

Un d’ells circulava traient el cap per la finestra, begut i anant contra direcció

Els Mossos d’Esquadra han detingut en aquests últims dies dos homes perquè circulaven sota els efectes de l’alcohol a les carreteres gironines. La primera detenció va tenir lloc dissabte a Vilamalla, quan el conductor circulava begut, anant contra direcció i amb el cotxe destrossat. Segons informa l’ACN, l’home portava el capó recolzat sobre el vidre davanter i, com que no tenia cap mena de visió, circulava traient el cap per fora de la finestra. Quan li van fer la prova d’alcoholèmia, va donar una taxa penal de 0,78 mg/l. El van detenir per conducció temerària.

L’altra detenció va tenir lloc ahir a la matinada a Maçanet de la Selva. Un conductor de 28 anys, també begut, circulava a 248 km/h en un tram limitat a 120. Segons van informar els Mossos, se li atribueixen delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol i per excés de velocitat. Els fets van tenir lloc a l’AP-7.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia