Punt divers

L'Ajuntament de Querol pagarà la defensa dels membres imputats per prevaricació, suborn i revelació d'informació privilegiada

CAMP DE TARRAGONA

L'Ajuntament de Querol assumirà el cost de la defensa de l'actual alcalde Miguel Uroz i els regidors de l'anterior equip de govern, que estan imputats pels delictes de prevaricació, suborn i revelació d'informació privilegiada, en relació al procés d'urbanització de la finca l'Arboçar. El consistori ho ha aprovat aquest dimecres en un polèmic ple extraordinari. L'alcalde ha assegurat que sempre diu la veritat i ha fet una crida a la presumpció d'innocència, enmig de crits i insults amb el regidor i portaveu de la plataforma Salvem Querol, una de les entitats denunciants. En total hi ha 9 implicats, inclòs l'arquitecte municipal, que ja han començat a declarar al Jutjat número 1 de Valls. Segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, aquest dimecres el jutjat ha nomenat un pèrit judicial independent perquè faci un control dels fets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.