Successos

Desmantellen un cultiu de marihuana amb 233 plantes en un mas d’Esponellà

Detenen el responsable

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un cultiu amb 233 plantes de marihuana en un mas d’Esponellà i n’han detingut el responsable, un home de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric. La policia també hi va trobar 150 branques assecant-se i 3 kg de cabdells secs de marihuana. La detenció es va produir dilluns després que els mossos, a través de la companyia elèctrica, que en aquesta finca, situada al Pla de Martís, hi podria haver una plantació amagada. Dilluns els agents es van adreçar a la GIP-5121 i després per un camí de terra fins arribar al mas, amb una construcció aïllada. Un cop allà van notar una forta olor de marihuana des de l’exterior.

Durant l’entrada i registre van localitzar i detenir el propietari del cultiu amb 233 plantes en un incipient estadi de creixement, 150 branques que s’estaven assecant i 3 quilos de cabdells secs de marihuana recol·lectats.

La droga estava repartida en tres estances i un habitatge adjacent que tenia una habitació, terrassa i garatge.

A part de la droga, els agents van retirar nombrós material pel seu cultiu com làmpades, ventiladors, termòstats, tubs d’extracció, aires condicionats, testos, ampolles de gas propà, splits, deshumificadors i una peladora de marihuana.

L’arrestat, sense antecedents, serà citat properament per declarar davant de l’autoritat judicial competent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia