Successos

Detenen a Banyoles un home amb una ordre europea de detenció

Els Mossos el van enxampar quan circulava per Porqueres a gran velocitat i de forma erràtica

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 41 anys que tenia una ordre europea de detenció i entrega per pertinença a grup criminal organitzat i viatjava amb documentació falsa. Els fets es remunten a dimecres passat al migdia quan una patrulla de paisà veure un turisme que circulava a gran velocitat per Porqueres i de forma erràtica, trepitjant les línies i a batzegades. Els agents el va aturar a la C-66, a l’alçada de Palol de Revardit. Els mossos el van acompanyar fins a la comissaria de Banyoles per verificar la seva identitat en col·laboració amb el Centre de Cooperació Policial i Duaner del Pertús .

Aleshores, van descobrir que el permís de conduir i la carta d’identitat eren falsos i que, a més, tenia l’ordre de detenció pendent de l’estat francès. En concret, del Tribunal de Justícia de Tolosa, com a integrat d’un grup criminal organitzat i relacionat amb tràfic de drogues.

Els agents el van detenir per un delicte de falsificació de document públic i un delicte d’usurpació de l’estat civil. També se’l va detenir en base a l’ordre vigent i se’l va traslladar a l’Audiència Nacional.

En l’escorcoll, també li van trobar una bossa de mà amb 1.690 euros, una bossa d’esport amb un paquet a l’interior envasat al buit amb 4.500 euros en bitllets fraccionats, tres telèfons mòbils, una navalla i una pistola detonadora amb tres cartutxos, motiu pel qual se’l va denunciar administrativament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia