Successos

trànsit

Un jove de Flaçà mor atropellat a la variant de Girona

avaria · L'home que circulava per l'N-II, de 31 anys, va tenir un problema mecànic i va haver d'abandonar el ciclomotor, que consta com a robat

El cos del jove té un fort cop, que se l'hauria donat amb un camió

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de Josep Madrenas Font, un veí de Flaçà de 31 anys que va morir dissabte a la nit atropellat a la variant de Girona. Els fets van tenir lloc passades les deu de la nit, quan els serveis d'emergència van rebre l'avís d'un possible atropellament. Els equips sanitaris i policials es van desplaçar fins al quilòmetre 718 de l'N-II, on van trobar estès al voral de la carretera el cos d'un home. Un cop fetes les comprovacions, es va veure que el noi presentava un fort impacte. Pel tipus de lesions, molt possiblement l'hauria provocat un vehicle de gran tonatge, molt probablement un camió. Així mateix, a pocs metres del lloc dels fets, també s'hi va trobar un ciclomotor aparcat que tot feia pensar que era de la víctima. Un cop comprovades les dades a l'ordinador, els Mossos d'Esquadra van comprovar que el ciclomotor els constava com a robat. El noi hauria tingut algun problema mecànic amb la moto i l'hauria deixat aparcada al voral de la carretera. En el moment d'abandonar el ciclomotor, i caminar per la carretera per demanar ajuda, va rebre el fort impacte del vehicle, que el va deixar mortalment estès a terra.

Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets. Per una banda, cal investigar el robatori del vehicle i, per l'altra, trobar el conductor del camió que va impactar contra la víctima. De moment, no es té clar si el conductor es va adonar que va atropellar el veí de Flaçà i va fugir del lloc dels fets, o bé si realment el camioner no es va adonar dels fets i va continuar els seu trajecte. Fins al lloc dels fets, s'hi van desplaçar dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues de bombers, efectius del servei mèdic i el metge forense.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.