Successos

Detingut a Castelló per un assassinat

Els Mossos detenen en un control el sospitós d’un homicidi a Salou

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la matinada a Castelló d’Empúries el sospitós de matar un home a Salou la matinada de l’1 de novembre. Els agents de Seguretat Ciutadana, que feien un control rutinari a la C-260 a l’altura del punt quilomètric 35,8, el van aturar i identificar cap a les dues de la matinada i aleshores va saltar el requeriment pendent de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Tarragona per homicidi dolós. L’arrestat té 22 anys.

Els fets van tenir lloc cap a les quatre de la matinada de fa vint dies. Els Mossos van rebre l’alerta de la presència d’un home greument ferit al carrer Valls, prop d’una zona d’oci. El SEM es va desplaçar al lloc, però no va poder fer res per salvar-li la vida.

El director de l’hotel Salou Beach, Raul Casalini, va explicar en aquell moment que l’home mort havia caigut davant del seu establiment i que el recepcionista es pensava que estava ebri, ja que venia de la zona d’oci del municipi, a tocar del carrer Valls.

Segons va detallar Casalini, el treballador va trucat immediatament al 112 quan va veure que l’individu estava tot ple de sang.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia