Successos

Un home mor en un incendi a un hotel de l’Eixample

Tres persones són ateses pel SEM per ferides lleus al lloc dels fets i no requereixen hospitalització

El foc s’ha declarat cap a les dues de la matinada a la tercera planta de l’establiment i ha obligat a desallotjar preventivament 80 hostes

Una persona ha mort aquest dissabte en un incendi en un hotel del districte de l’Eixample, han informat els Bombers de Barcelona

El foc s’ha originat poc després de les dues de la matinada en una habitació de la tercera planta de l’hotel Zenit Borrell, situat al carrer Comte Borrell, 208.  Les flames han acabat afectant les plantes 3, 4 i 5 de l’edifici.

Els Bombers de la ciutat han enviat 9 dotacions al lloc del sinistre. També hi han treballat efectius de la Guàrdia Urbana i cinc dotacions i un comandament del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els sanitaris han atès tres persones ferides lleus, que no han requerit trasllat a cap centre sanitari.  Un home de 58 anys i nacionalitat estrangera ha mort com a conseqüència de l’incendi.

En el moment dels fets hi havia unes 80 persones a l’establiment, que han estat evacuades preventivament. La majoria ja han pogut tornar a les seves habitacions, excepte sis que han estat reallotjades en un altre hotel de la ciutat.

Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esbrinar les causes de l’incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia