Punt divers

L'ACA aprova la construcció d'una depuradora d'aigües residuals i col·lectors a Borredà en uns terrenys que seran expropiats

CATALUNYA CENTRAL

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha aprovat la construcció d'una estació depuradora d'aigües residuals i col·lectors d'alta a Borredà en uns terrenys que seran expropiats. Aquesta depuradora porta un retard de quatre anys enrere, perquè formava part d'un paquet que va adjudicar l'ACA en l'últim Govern de CiU. Tot i que estaven adjudicades es va paralitzar la seva execució i el nou Govern ha esperat de disposar del finançament necessari per tirar-ho endavant. Ara, aquesta depuradora està amb 31 altres actuacions, i costarà 625 mil euros més Iva. La previsió és què les obres es realitzin al llarg del 2008, una vegada hagin estat aprovades les expropiacions. L'estació depuradora s'ha reivindicat en diferents ocasions des de l'Ajuntament perquè es considera que millorarà notablement l'impacte que ara tenen les aigües brutes sobre la riera Margansol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.