Successos

Detinguts els responsables d’una associació cannàbica de Palafrugell per traficar amb drogues

En el registre hi van trobar 908,9 grams de cabdells, 391,5 grams més d’haixix i diversos menors de 21 anys consumint

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Palafrugell han detingut els tres responsables d’una associació cannàbica del municipi, dos homes i una dona d’entre 25 i 43 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. La detenció es va produir el 22 de desembre però la investigació per desarticular l’entramat va començar a principis de l’any passat, quan la policia va tenir constància de l’activitat il·lícita de l’associació arran de la venda de drogues a persones alienes al club. Amb les indagacions van descobrir que distribuïen substàncies estupefaents, principalment marihuana i haixix.

L’associació investigada es definia com una organització sense ànim de lucre i amb la finalitat de fomentar un ús racional i responsable del consum d’aquesta substància, però els investigats permetien l’accés a les seves instal·lacions i venien droga de forma indiscriminada a qualsevol persona, inclosos menors de 21 anys, que tot i tenir totalment prohibit l’accés a aquest tipus de centres, accedien a l’associació per adquirir la droga i consumir-la a l’exterior.

A més, els indicis recollits durant la investigació indicaven que els ara detinguts desenvolupaven una activitat més pròpia del tràfic de drogues.

En el registre, els agents hi van trobar 908,9 grams de cabdells de marihuana, 391,5 grams d’haixix i diversos menors de 21 anys consumint a l’interior.

Els detinguts hauran de comparèixer davant de l’autoritat judicial quan siguin requerits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia