Successos

Dos morts a la B-23 a Molins de Rei en caure per un marge amb el cotxe i bolcar

L’accident ha implicat un segon vehicle i ha deixat dos ferits menys greus i dos més de lleus

Dues persones han mort aquest divendres a la tarda en un accident de trànsit a la B-23 al seu pas per Molins de Rei (Baix Llobregat). Per causes que s’estan investigant, el turisme en el qual viatjaven ha sortit de la via, ha caigut per un marge i ha quedat bolcat. Segons el Servei Català de Trànsit, les víctimes mortals eren al vehicle bolcat, en el qual han quedat atrapades, mentre que hi ha hagut un segon turisme implicat en l’accident els dos ocupants del qual han estat traslladats amb ferides menys greus als hospitals de Sant Joan de Déu i de Bellvitge.

Dues persones més han resultat ferides lleus i no ha calgut hospitalitzar-les. L’avís de l’accident s’ha rebut a les 19.47 hores i s’han mobilitzat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre’l.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia