Punt divers

Les aigües residuals d'un edifici de Cabanes s'aboquen fora de la fossa sèptica perquè la seva propietària ha tapat l'entrada

COMARQUES GIRONINES

Les aigües residuals dels veïns dels 24 habitatges de l'únic bloc de pisos del polígon industrial privat de l'Aigüeta, a Cabanes, s'aboquen des de fa vuit mesos fora de la fossa sèptica, ja que la seva propietària ha decidit tapiar la sortida perquè els veïns no pagaven les despeses per evacuar aquests residus. La situació és tan greu que les aigües fecals ja han sobrepassat el pati de l'edifici.

La setmana passada dos tècnics del departament de Salut van visitar la zona i van instar a l'Ajuntament de Cabanes a trobar una solució immediata. El seu alcalde, Pere Ylla, ha explicat que ha intentat intervenir en aquest conflicte veïnal fent que la propietària obrís l'entrada fins que es trobés una altra solució.

A més, han presentat un pressupost als veïns per construir una nova fossa comuna exclusivament per als habitatges i han demanat a la Generalitat fer un nou clavegueram que connectés els pisos amb el de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.