Punt divers

El Govern finança un taller d'ocupació de geriatria i ajuda a domicili adreçat a veïns de la Selva del Camp, Alcover i Constantí

CAMP DE TARRAGONA

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona amb 320.000 euros un taller d'ocupació sobre geriatria i ajuda a domicili, adreçat als veïns de la Selva del Camp, Alcover (Alt Camp) i Constantí (Tarragonès). Aquests tres municipis integren el Consorci Municipal del Camp, l'òrgan impulsor d'aquest taller que es posa en marxa amb 16 alumnes, tot dones, que durant un any faran els dos mòduls de formació, un d'auxiliar d'infermeria especialitzat en geriatria i un altre d'ajuda a domicili. El taller, que es fa a l'edifici d'Hort d'Iglésies de la Selva del Camp, oferirà també una formació complementària amb la realització de pràctiques a domicilis i diferents centres i residències dels tres municipis del Consorci Municipal del Camp.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.