Successos

A punt de morir dins el camió d’escombraries un jove que dormia en un contenidor a Girona

El conductor es va adonar de la seva presència i va aturar el mecanisme a temps per salvar-li la vida

Un jove d’uns 20 anys que dormia dins un contenidor de paper i cartró al carrer Fontajau de Girona va acabar dins el camió d’escombraries quan els treballadors de l’empresa de neteja feien la recollida la matinada de dijous. Segons ha confirmat l’ACN, el conductor del vehicle es va adonar de la seva presència i va aturar el mecanisme a temps d’evitar una tragèdia major. La víctima va salvar la vida però va perdre part de dos dits. Fins al lloc s’hi van desplaçar efectius de la Policia Municipal, dels Bombers i del SEM. Segons informa el SEM, una ambulància van traslladar la víctima a l’hospital Trueta en estat menys greu.

Els Bombers van rebre l’avís a la 1.23 hores de la matinada de dijous. Els van requerir per intentar recuperar els dits seccionats parcialment. Els van localitzar a terra i els serveis d’emergències els van portar a l’hospital.

Fonts hospitalàries han confirmat que el jove va ingressar al Trueta, on el van atendre i dijous al matí va rebre l’alta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia