Successos

Un jove acaba al camió de les escombraries i perd part de dos dits

Un jove d’una vintena d’anys que dormia dins un contenidor de paper i cartró al carrer Fontajau de Girona va acabar dins el camió de les escombraries quan els treballadors de l’empresa de neteja feien la recollida dijous a la matinada. Segons va informar l’ACN, el conductor del vehicle es va adonar de la seva presència i va aturar el mecanisme a temps per evitar una tragèdia més gran. La víctima va poder salvar la vida, però va perdre part de dos dits. Tot seguit, una ambulància va traslladar el jove fins a l’hospital Trueta en estat menys greu.

Per la seva banda, els Bombers van rebre l’avís a la 1.23 hores. Els van requerir per intentar recuperar els dits seccionats parcialment. Els van trobar a terra i els serveis d’emergències els van portar a l’hospital, on dijous al matí la víctima va rebre l’alta. Fins al lloc de l’incident es van desplaçar efectius tant de la Policia Municipal, com dels Bombers i el SEM. No consta que el jove fos atès pels serveis socials municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia