Successos

Detenen el pare de les dues germanes de Terrassa assassinades al Pakistan

En un operatiu conjunt, Mossos i Policía Nacional han escorcollat el seu domicili

Els Mossos d’Esquadra i la Policía Nacional han detingut aquest dimecres el pare de les dues germanes de 24 i 21 anys assassinades al Pakistan el passat mes de maig per la seva relació amb els fets. Agents dels dos cossos policials han desplegat un operatiu i han escorcollat els seu domicili a Terrassa al barri de Sant Pere Nord. Segons l’agència ACN, l’operació, que està sota secret de sumari, s’ha portat a terme gràcies a l’enllaç de la Policia Nacional amb la seva homòloga al Pakistan. Mitja dotzena de dotacions s’han desplaçat al lloc i després de l’escorcoll han sortit amb el pare emmanillat cap a les 10 del matí. Les seves filles van rebutjar casaments concertats i van morir assassinades en el marc del que es coneix com “crims d’honor” quan van viatjar al Pakistan el maig del 2022.

El TSJC ha informat que la causa oberta per la mort de les dues noies està a mans del jutjat d’instrucció número 3 de Terrassa. Alhora, ha indicat que està declarada secreta i ha confirmat que durant el dia d’avui s’estan practicant diverses diligències, l’entrada i escorcoll del domicili del pare de les víctimes, relacionades amb el procediment. Quan van tenir lloc els fets, el mes d emaig de 2022, la policia del Punjab va detenir set parents de les noies, entre ells dos germans i els dos homes que s’havien de casar amb elles. Les investigacions van continuar per esclarir si el pare d’elles també havia intervingut en l’engany perquè viatgessin al Pakistan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia