Successos

Arresten quatre homes a Sitges per una agressió sexual a una dona a l’interior d’un domicili

Les detencions han estat en el marc del dispositiu de seguretat de Carnaval

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes acusats d’estar involucrats en una presumpta agressió sexual a una dona dins un domicili de Sitges. Segons fonts policials, els fets han passat la matinada d’aquest dimecres i a un dels arrestats se l’investiga com a autor material de l’agressió. Els altres tres han estat detinguts per no haver fet res per ajudar la víctima. Les mateixes fonts apunten que la dona ha avisat la policia, que estava fent un ampli desplegament a Sitges amb motiu del Carnaval. Pel que fa al balanç definitiu de l’operatiu relacionat amb aquesta festivitat, des de Dijous Gras els Mossos han detingut quinze persones. La majoria, per delictes de furts i per tràfic de drogues. També hi ha hagut 357 identificacions.

En relació a la prevenció de les agressions sexuals, la policia destaca el desplegament de diversos controls en el marc de rutes denominades ‘Camins Segurs’ per evitar qualsevol situació de violència. Asseguren que a la via pública no hi ha hagut cap incidència en aquest sentit, i ressalten que l’única denúncia s’ha produït en el marc d’un domicili privat.

Pel que fa als controls de trànsit en el marc de l’operatiu del Carnaval de Sitges, entre dissabte i dimarts els Mossos han fet 750 proves d’alcoholèmia. D’aquestes, hi ha hagut 57 conductors que han donat positiu en alcohol, 10 dels quals amb una taxa superior al 0,60 mg/l expirat, de manera que han estat denunciats penalment. També hi ha hagut tres positius de conductors que conduïen sota els efectes de la droga.

D’altra banda, els Mossos també han implementat el Pla Daga per controlar la tinença i ús d’armes blanques. En aquest sentit, durant el Carnaval de Sitges han intervingut 13 armes blanques prohibides.

El dispositiu de seguretat del Carnaval ha comptat amb més d’un miler d’efectius. Hi han participat agents dels Mossos d’Esquadra de seguretat ciutadana i d’investigació de Sitges i Garraf. També s’han activat l’ARRO, la BRIMO, la Unitat Marítima, l’Àrea de Seguretat i Transport Metropolità, la Unitat Canina, la de Mitjans Aeris i la de Drons. El dispositiu també l’han format efectius de la Policia Local de Sitges, el SEM, Bombers, Creu Roja, Renfe, Protecció Civil i serveis de seguretat privada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia