Successos

Un ferit de bala al districte de Ciutat Vella

Una persona ha resultat ferida per arma de foc aquest divendres a Barcelona després d’una discussió amb un altre individu al carrer del Pou de la Figuera, al districte de Ciutat Vella. L’agredit ha estat hospitalitzat, tot i que no es tem per la seva vida, segons han informat fonts policials.

El succés ha tingut lloc al voltant de les dues del migdia en el transcurs d’una discussió als jardins del Forat de la Vergonya, a prop del parc de la Ciutadella.

Segons alguns testimonis, dues persones discutien i una d’elles ha tret una arma de foc amb què ha disparat fins a cinc vegades la víctima, que ha resultat ferida a la cama.

Fonts properes a la investigació assenyalen que alguns testimonis haurien intentat aturar l’autor dels trets, que fugia en direcció al mar.

El Sistema d’Emergències Mèdiques ha atès al lloc dels fets una segona persona que ha resultat ferida, pel que sembla, pel rebot d’una bala, però li han pogut donar l’alta al mateix lloc ja que era una ferida superficial, afegeixen aquestes fonts.

Les primeres unitats policials que han arribat al lloc han estat agents de la Guàrdia Urbana, que han localitzat testimonis dels fets.

Els Mossos d’Esquadra mantenen una investigació oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia