Successos

Posposat el macrojudici al grup criminal acusat d’un centenar de robatoris

L’Audiència de Girona posposa l’inici un dia a l’espera de si la negociació d’aquesta tarda acaba amb acord

L’Audiència de Girona ha posposat un dia l’inici del macrojudici que ha d’asseure al banc dels acusats nou suposats integrants del grup criminal acusat de perpetrar 98 robatoris entre el juliol del 2017 i el juny del 2018, segons exposa l’ACN. Estava previst que el judici comencés aquest dilluns i s’allargués fins al 31 de març. El tribunal, però, ha suspès la sessió d’avui a l’espera de si la negociació d’aquesta tarda del comitè de vaga i el Ministeri de Justícia acaba en acord. El fiscal demana penes de fins a 12 anys i mig de presó per als acusats i sosté que la banda actuava amb un “repartiment perfecte de funcions” i alguns membres s’encarregaven del transport mentre els altres materialitzaven els assalts. L’objectiu eren cases properes a zones boscoses. L’objectiu principal dels lladres van ser cases de les comarques gironines, a poblacions com Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Olot, Les Preses o Navata. També van actuar, però, a municipis del Vallès Oriental i Occidental, el Bages, el Maresme, el Baix Llobregat i el Berguedà.

Segons l’escrit d’acusació, els lladres van arribar a cometre sis robatoris en un sol dia i en un dels habitatges es van endur fins a 70.000 euros en efectiu o joies valorades en prop dels 15.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia