Successos

Detenen una dona per fer esclatar el replà d’un bloc de pisos a Sants-Montjuïc

Les càmeres de seguretat han ajudat Mossos i Urbana en la identificació

La detinguda, Angela Dobrowolski, exdona de Josep M. Mainat, ja havia comès altres agressions contra uns veïns de la finca

L’explosió d’un replà en un bloc de pisos ha estat l’última d’un seguit d’agressions que una dona, que ha estat detinguda, ha anat perpetrant contra uns veïns del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

Les imatges de les càmeres de seguretat i les declaracions de diversos testimonis han ajudat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona a identificar la dona, de quaranta anys, després de localitzar una garrafa desfeta i restes de líquid transparent a prop del lloc de l’explosió, que es va produir al barri de la Font de la Guatlla, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

Segons informa l’ACN, la dona, que s'ha identificat com a Angela Dobrowolski, exdona de Josep M. Mainat, havia intimidat en altres ocasions els veïns d’un dels pisos. A més, hauria disparat amb una pistola de balins a la finestra d’aquest pis, hauria participat en el llançament d’un líquid tòxic i hauria trencat els vidres de la porta de l’entrada del bloc.

A les imatges captades per les càmeres de seguretat, la dona anava vestida amb una granota de color blau, amb un casc blanc amb dues línies de formes poligonals de color negre transversals i tapada amb una bufanda que li cobria part de la cara. Portava una motxilla de color negre amb la butxaca posterior grisa ovalada.

Durant l’escorcoll del seu domicili, els agents han trobat la roba i els objectes esmentats, i també una arma curta detonadora, una arma curta d’aire comprimit, productes químics compatibles amb els que es van fer servir per a la fabricació de l’explosiu (salfumant, alcohol de cremar i paper d’alumini), una garrafa de combustible, un ordinador portàtil, una tauleta i un telèfon mòbil. La dona ha quedat detinguda, acusada dels delictes de fabricació, tràfic i dipòsit d’armes i explosius, assetjament, amenaces i danys.

Dobrowolski ja ha estat detinguda altres vegades per diversos delictes i també li van dictar una ordre d'allunyament  de Josep M. Mainat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia