Successos

Estats Units

Detenen dos homes armats a prop del Capitoli

La policia els va aturar quan anaven en un cotxe robat

Un d’ells es va atrinxerar en un edifici abans de ser arrestat

La policia del Capitoli dels Estats Units d’Amèrica (EUA) va detenir dijous a Washington dos joves que duien armes de foc, una d’elles una metralladora, a prop dels edificis del Congrés nord-americà, segons ha informat aquest divendres el cos de seguretat.

L’arrest es va produir cap a un quart de dotze del migdia. Dos agents que patrullaven pel complex parlamentari van aturar els dos homes entre el carrer E i l’avinguda Nova Jersey i els van fer sortir del cotxe, que va resultar ser robat. A l’interior de l’automòbil hi van trobar una de les armes.

Els dos sospitosos van fugir corrent però un d’ells va ser atrapat ràpidament. L’altre es va introduir en un edifici d’habitatges proper i es va atrinxerar en un apartament.

Cap a dos quarts de set de la tarda els negociadors de la policia van aconseguir que es lliurés.

Els detinguts són dos joves de 24 i 19 anys residents a Maryland. Les autoritats els van confirmar una pistola Glock amb mecanisme automàtic i una carabina estil M-4 de fabricació casolana, a més de munició i carregadors.

S’enfronten ara a diversos càrrecs per possessió d’armes automàtiques i sense registrar i robatori de vehicle, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia