Successos

Tres morts en estimbar-se en cotxe per un barranc al Perelló

El vehicle es va incendiar pel xoc i el conductor es troba en estat crític

Tres adolescents han mort  i una quarta persona ha resultat ferida i es troba en estat crític després que el cotxe en què viatjaven sortís de la carretera i s’estimbés per un barranc al Perelló (Baix Ebre). L’accident va tingut lloc diumenge poc després de les 16h i la caiguda del vehicle ha provocat que s’incendiés. 

A conseqüència del sinistre, el conductor del turisme ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, mentre que els altres tres ocupants del cotxe han mort a l’acte.

Sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han anat al lloc del sinistre, que ha obligat a tallar la carretera TV-3022 en tots dos sentits.

Amb aquestes tres víctimes mortals ja són 24 les persones que han mort en accidents de trànsit des del gener a les vies interurbanes catalanes, segons el balanç provisional del Servei Català de Trànsit.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, es va desplaçar diumenge  fins al Perelló arran del sinistre i en declaracions a la premsa va dir  que els ocupants del vehicle anaven a veure un partit de futbol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia