Successos

Detenen una dona d’Hostalric que revenia productes robats a la feina

La policia va intervenir més de 1.200 peces, valorades en més de 6.000 euros

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Hostalric la responsable de logística d’una empresa de roba per robar productes a la feina i revendre’ls per internet. Segons l’agència ACN, la investigació es remunta al desembre, quan els Mossos van comprovar que s’estaven venent a internet diverses peces prèviament sostretes. Moltes duien l’etiqueta original i en diversos casos no havien arribat a sortir al mercat. La investigació va determinar que part d’aquestes vendes per internet es gestionaven des d’una casa d’Hostalric. Els Mossos de la comissaria d’Arenys de Mar hi van entrar el dia 1 de març i van comissar 1.209 objectes, entre roba, calçat esportiu i complements. Van comprovar que l’autora de les vendes era treballadora d’una empresa de roba.

El valor del material intervingut supera els 6.000 euros, segons els Mossos, que encara no han acabat de taxar totes les peces. El cas l’investiga el jutjat d’instrucció número 2 d’Arenys. L’arrestada té 39 anys i està acusada d’un delicte continuat de furt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia