Punt divers

El Memorial de la Batalla de l'Ebre treu a concurs els centres d'interpretació de Vilalba dels Arcs, Batea i la Fatarella

TERRES DE L'EBRE

El Consorci Memorial de la Batalla de l'Ebre (Comebe) ha acordat treure a concurs públic la licitació dels projectes executius dels centres d'interpretació 'Soldats a les Trinxeres', de Vilalba dels Arcs; 'Hospitals de Sang', de Batea; i 'Les Unitats Internacionals', de la Fatarella. L'ens treballa amb l'objectiu de poder disposar d'aquests centres (un cop finalitzats o avançats els dos restants) entres l'estiu i la tardor, per poder-los obrir al públic coincidint amb la celebració, enguany, del 75 aniversari de la Batalla de l'Ebre. Actulament, el Comebe compta amb el centre d'interpretació 'Les Veus del Front', de Pinell de Brai, inaugurat el març de 2005, que aborda el paper que va jugar la premsa i la propaganda durant la aquest episodi de la Guerra Civil. El centre d'interpretació '115 dies', de Corbera d'Ebre, serà el nucli central i la porta d'entrada als espais de la Batalla de l'Ebre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.