Punt divers

Defensem el Territori denuncia que els arqueòlegs que investiguen les sitges a Bàscara es neguen a confirmar altres restes

COMARQUES GIRONINES

La Plataforma Defensem el Territori ha denunciat que els arqueòlegs de l'empresa Janus SL que aquest dilluns han iniciat les excavacions en un paratge entre la riera Cassinyola i el rec d'en Llorenç, a Bàscara, on s'hi van trobar sitges antigues arran de les obres del TGV, s'han negat a investigar la troballa d'una altra possible sitja en un terreny afectat també pel pas del TGV. El propietari d'aquest terreny i membre de la Plataforma, Miquel Sibecas, ha confirmat que els arqueòlegs s'havien negat a desplaçar-se fins a aquest punt molt proper on feien les excavacions per tal que li poguessin confirmar si es tractava d'una altra sitja. Sibecas ha qualificat 'd'escàndol' la negativa dels arquèolegs i ha criticat la manca de transparència per part de l'ADIF i de l'administració catalana en el projecte de construcció del TGV al seu pas per Bàscara. A més, ha acusat a la Generalitat d'estar sotmesa als dictats de l'estat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.