Successos

Investiguen una violenta agressió sexual al Poble Espanyol de Barcelona

Una jove de 19 anys ha estat atacada cap a les cinc de la matinada després de sortir d’una discoteca del recinte

Els Mossos busquen l’autor o autors dels fets

Una jove de 19 anys ha patit aquest dissabte una violenta agressió sexual al Poble Espanyol de Barcelona, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, que ara en busquen els responsables.

Segons fonts properes al cas citades per l’agència EFE, l’atac s’ha produït cap a les cinc a la matinada a prop d’una coneguda discoteca del recinte d’oci. La víctima ha patit la brutal agressió després de sortir del local. De fet, han estat els vigilants de l’establiment els que l’han atès i han trucat a la policia i als serveis d’emergències.

La noia ha estat traslladada a un centre hospitalari per ser atesa de les lesiones.

Segons les mateixes fonts, els atacants han actuat amb una “violència extrema”.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i busquen l’autor o autors dels fets. De moment, no hi ha cap detingut.

La patronal de l’oci nocturn Fecasarm ha anunciat que es presentarà com a acusació popular en el cas, que considera especialment greu per la violència emprada.

El secretari general de l’entitat, Joaquim Boadas, ha condemnat l’agressió i confia “que es detingui l’ autor o autors dels fets”.

Boadas ha defensat que “l’actuació del local és correcta” però que “no hi podia fer més perquè els fets han tingut lloc a fora”, a força metres del local d’oci. La patronal ha remarcat que la seguretat de la discoteca ha ajudat la víctima després de detectar l’incident i ha alertat la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia