Successos

Els Bombers confinen habitatges per un incendi a Calafell, que afecta 13 hectàrees

Un total de 35 dotacions treballen per apagar el foc, que afecta la zona boscosa de la muntanya l’Escarnosa del municipi i superfície urbana

Els Bombers han demanat que es confini la primera línia d’habitatges propers a l’incendi que crema a la muntanya de l’Escarnosa i a superfície urbana propera, a Calafell (Baix Penedès): ha afectat els residents de les urbanitzacions Mas Mel i Bellavista. Segons un càlcul provisional dels Agents Rurals, l’incendi afecta 13 hectàrees.

El cos de bombers ha rebut l’avís de l’incident poc abans de les sis de la tarda d’aquest dimarts i hi han desplaçats un total de 35 dotacions terrestres i més de setanta efectius. D’entrada, hi havien enviat quatre dotacions, però han hagut d’augmentar perquè les flames avancen. Segons adverteix el cos, la flama és intensa i crea focus secundaris amb facilitat.

El foc afecta la muntanya de l’Escarnosa i segueix en direcció sud-est empès pel vent de mestral. El principal focus ha impactat amb una zona de conreus, però els focus secundaris han permès que les flames continuïn avançant. S’està treballant amb intensitat a la cua i el flanc esquerre de l’incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia