Successos

Els bombers estabilitzen l’incendi a Calafell i aixequen el confinament

Mantindran una desena de camions i de vehicles de comandament i suport a la zona

Els bombers han donat aquesta matinada per estabilitzat i perimetrat l’incendi de Calafell el que ha fet que s’aixequi el confinament de totes les urbanitzacions. Mantindran 10 camions i 10 vehicles de comandament i suport a Calafell. Pel que fa a l’extensió cremada, la xifra és aproximada perquè hi ha clapes verdes que no s’han cremat al perímetre i focus secundaris que no s’han perimetrat. El càlcul actual és d’unes 24 hectàrees.Segons l’inspector dels bombers Miquel López durant aquest dimecres controlaran totes les columnes de fum que poden anar sortint a l’interior i al perímetre, i aniran descartant tots els avisos que els faci arribar la població.

Pel que fa a les causes, Cándido Rincón, dels Agents Rurals, ha remarcat, segons recull l’agència ACN, que treballen amb diferents hipòtesis. A la zona hi ha activitat agrícola, també hi ha camins per on es pot passejar i hi ha una línia elèctrica. Aquest dimecres faran la investigació, ja que dimarts no va ser possible perquè es va fer de nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia