Successos

Dos fusells d’assalt Kalàixnikov, descoberts en una obra a Castell d’Aro

Les armes anaven acompanyades de carregadors sense munició

És la segona troballa d’aquest tipus a la demarcació de Girona aquest any

Els treballadors d’una obra a Castell d’Aro han trobat dos fusells d’assalt Kalàixnikov enterrats amb roba i cinta americana. La troballa es va produir ahir al migdia. Segons una informació publicada per El Caso, recollida per l’ACN, els treballadors estaven construint un mur en una empresa quan, de sobte, es van trobar dos paquets enterrats. A dins hi havia les dues armes llargues, del tipus AK-47, i dos carregadors sense munició. Arran d’això, els obrers van alertar els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, que van custodiar les armes. La policia ha obert una investigació per intentar aclarir-ne la procedència. Els dos fusells s’enviaran ara als especialistes de balística dels mossos perquè els analitzin.

Tot i ser un descobriment sorprenent, no és un cas únic. Al gener, els Mossos d’Esquadra també van intervenir dos fusells Kalàixnikov a l’àrea de servei de l’AP-7 a Garrigàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia