Successos

Detingut per agredir un menor de 14 anys amb qui va contactar en un videojoc

L’arrestat, de 23 anys i de Barcelona, tenia nombrós material pedòfil a casa seva

La Policía Nacional ha detingut a Barcelona un jove de 23 anys per agredir sexualment un menor de 14 d’Almeria. L’arrestat va contactar amb ell a través d’un videojoc, va guanyar la seva confiança per aconseguir un intercanvi d’imatges de caràcter sexual i, finalment, es va desplaçar des de Barcelona fins a Almeria per tenir la trobada sexual. Segons la policia, en el registre del domicili van trobar nombrós material pedòfil al seu ordinador, que està pendent d’analitzar per saber si hi poden haver més víctimes.

Quan el menor va denunciar els fets, l’home li va fer xantatge emocional, el va amenaçar i va aconseguir els contactes de la mare i el germà. L’anàlisi del telèfon mòbil de la víctima va permetre adjuntar nombroses proves gràfiques que en corroboraven el seu testimoni, segons recullen les agències. Va ser a principis de març quan els agents, amb el suport de la Unitat Central de Ciberdelinqüència de la Policía Nacional, van realitzar el registre del domicili de l’investigat. Fruit d’aquest escorcoll, els agents van intervenir set discos durs, un telèfon mòbil, un ordinador portàtil i una targeta SIM, el contingut dels quals està a l’espera de ser analitzat quan s’autoritzi el bolcat i clonat de la informació per part de l’autoritat judicial. No es descarten més víctimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia