Successos

Apareixen nous testimonis contra un quiromassatgista acusat d’abús a una menor

L’home va ser detingut a finals de juny del 2022 per un cas amb una nena que tenia menys de 15 anys

Els Mossos d’Esquadra han rebut dos nous testimonis contra un quiromassatgista de la Bisbal d’Empordà detingut a finals de juny del 2022 com a presumpte autor d’abusos sexuals a una menor de 15 anys, segons informa l’agència EFE.

L’investigat, de 52 anys, casat i amb dos fills, ha treballat com a administratiu o comptable en diversos negocis del Baix Empordà i el 2014, després de fer un curs de quiromassatgista, va posar una consulta al garatge de casa seva. Fonts policials confirmen la detenció a finals de juny, després que els pares de la menor denunciessin a la comissaria de la Bisbal que aquesta persona havia abusat sexualment de la seva filla. Els fets relataven que, pocs dies abans, la víctima va anar a rebre un massatge i el professional la va fer despullar-se, ell també es va treure la roba, li va dir que el toqués i, finalment, es va estirar al seu costat a la llitera.

Després de la denúncia, l’acusat va declarar al jutjat d’instrucció número 2 de la Bisbal, va negar els fets i va quedar en llibertat en espera de judici. Segons fonts properes al cas, els fets van arribar després de la denúncia a orelles de gran part dels veïns de la població i una jove empleada en un comerç va anar també a la comissaria per explicar que a ella li havia passat una cosa semblant amb la mateixa persona temps enrere, quan tenia dotze anys. Un tercer cas es va conèixer la setmana passada, quan una adolescent va denunciar que l’1 de maig del 2022 es va trobar amb el presumpte abusador en un club esportiu de la Bisbal d’Empordà i, amb l’excusa que “estava molt carregada”, li va començar a fer massatges a les espatlles, li va fregar el pit i li va insistir perquè anés a fer-se un massatge a casa seva. Segons fonts del cas, per aquest tercer testimoni no s’ha detingut novament el quiromassatgista. Els investigadors creuen que l’home ha mantingut aquest comportament durant anys però que, “fins ara, li havia sortit bé” ja que, “per un motiu o altre, diverses víctimes han preferit no denunciar i callar, ja sigui per por que se sabés el que ha passat o per pudor davant la família o amistats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia