Successos

SUCCESSOS

Troben un home mort a l’antiga llar d’infants Ramon Reig de Figueres

El cos va trobar-lo la Guàrdia Urbana i la investigació la va portar els Mossos d’Esquadra

L’autòpsia ha revelat que no hi ha indicis de criminalitat

La Guàrdia Urbana de Figueres va trobar el cadàver d’una persona en l’antiga llar d’infants Ramon Reig, un edifici de propietat municipal abandonat des de fa molts anys i amb un estat deplorable.

La troballa es va fer el dia 17 d’aquest mes en una ronda ordinària que fan els agents locals en tots els edificis de propietat municipal de manera periòdica. Immediatament van comunicar-ho als Mossos d’Esquadra que se’n van fer càrrec. la trucada de Mossos van rebre-la a 2/4 de 11 del matí.. Fonts del Mossos d’Esquadra van explicar que en les investigacions inicials no es va poder discernir que hi hagués cap indici de criminalitat. Hores d’ara no han pogut encara identificar la persona morta perquè el cos estava en un avançat estat de descomposició. Tot i això se sap que és un home. De l’autopsia que es va fer a finals de la setmana passada es va concloure que no hi havia signes de violència tot i que tenia un traumatisme cranial.

L’antiga llar d’infants es va tancar l’any 2011 i des del mateix moment del seu tancament s’ha anat degradant. Era un centre privat que va acabr a mans municipals a través d’una compra. En l’anterior mandat es va intentar cedir l’espai abans no acabés de caure a la Fundació Altem i fins i tot l’ajuntament va comprar uns terrenys adjacents per fer-ho possible. El projecte no va reeixir i l’espai va continuar degradant-se



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia