Punt divers

Una mostra de llibres sobre temàtiques relacionades amb les dones clou els actes de commemoració del Dia de la Dona a Sort

ALT PIRINEU I ARAN

Una mostra de llibres de consulta sobre temàtiques relacionades amb les dones ha posat el punt final als diversos actes de commemoració del Dia de la Dona que s'han celebrat a Sort des del divendres. La mostra, instal·lada als porxos del carrer Major de la capital pallaresa, va estar organitzada per l'associació de dones de la comarca 'La Geganta desperta' i la biblioteca municipal de Sort, en col·laboració amb l'Institut Català de les Dones. El dia abans, la regidora de l'Ajuntament de Sort, Imma Gallardo, va presentar el SIAD, el nou Servei d'Informació i Atenció a les Dones. Al vespre es va projectar el documental 'Diario argentino', de Lupe Pérez Garcia, en el marc de la tercera edició del cicle de cinema rural de les Terres de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.