Successos

successos

A presó 16 i 18 anys per assassinar cremat l’ex-sogre

El Suprem confirma les condemnes a dos homes que van matar la víctima a la seva cabana de Santa Perpètua de Mogoda

El crim va ser una venjança contra la filla del mort perquè havia trencat la relació amb un d’ells

La Sala Penal del Tribunal Suprem ha confirmat les penes de 16 i 18 anys de presó per a dos homes condemnats per assassinar l’ex-sogre d’un d’ells el gener del 2018. Condemnats inicialment per l’Audiència de Barcelona a una pena ratificada després pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la Sala Penal del Suprem ha confirmat la condemna després de rebutjar els recursos dels condemnats contra la resolució del TSJC en una sentència a què ha tingut accés EFE.

Els dos homes van ser condemnats a l’Audiència de Barcelona pels delictes d’assassinat i incendi i un tercer implicat ho va ser a cinc anys i dos mesos perquè va traslladar els altres dos amb cotxe fins al lloc de l’assassinat.

La mitjanit del 13 de gener del 2018 l’ex-gendre de la víctima va anar fins a la cabana que el seu sogre tenia a Santa Perpètua de Mogoda “amb la intenció de matar-lo” en venjança contra la seva ex-parella per haver acabat la relació i no voler tornar amb ell. Un cop allà, els dos condemnats pel crim van calar foc a la cabana de l’ex-sogre on l’home no va poder fugir perquè estava adormit i sota els efectes greus de l’alcohol. L’incendi va destruir la cabana i li va provocar la mort per insuficiència respiratòria aguda causada per la inhalació de fum.

Dos dels tres condemnats eren addictes a l’alcohol i les drogues mentre que la víctima patia trastorn maníac d’etiologia tòxica amb discapacitat reconeguda administrativament del 65%. Els dos principals condemnats també hauran de pagar 218.000 euros als familiars de la víctima i l’ex-gendre té prohibit apropar-se o comunicar-se amb la seva ex-parella durant 28 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia