Successos

societat

Troben a Sitges el cos d’un pescador desaparegut

Havia sortit a pescar la nit de dissabte i la família va alertar que no havia tornat

Els equips d’emergències han trobat el cadàver d’un home de 46 anys i veí de Corbera de Llobregat que va desaparèixer dissabte a la nit quan va anar a pescar a la costa del Garraf. Segons ha informat la Guàrdia Civil a Efe, la família del pescador va denunciar diumenge la seva desaparició als Mossos d’Esquadra. Els equips d’emergència van activar la recerca, fins que un helicòpter va detectar el cos surant a la cala de l’Home Mort de Sitges. Els agents de Salvament Marítim van recuperar i traslladar fins al port de Vilanova i la Geltrú el cos que van identificar els familiars de la víctima. L’home ofegat passava uns dies en un càmping de Sitges juntament amb els seus pares. La policia judicial de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació i la instrucció de les diligències

Ofegat al Bogatell

Dissabte a la tarda els Bombers i la Guàrdia Civil van recuperar el cos d’un home, d’entre 60 i 70 anys, que va morir ofegat a la platja del Bogatell de Barcelona. El cos no tenia símptomes de violència i es treballa amb la hipòtesi d’un accident o d’un ofegament natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia