Successos

Detingut un home que s’hauria atrinxerat a casa

L’arrestat hauria amenaçat agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú des del balcó quan va veure que la grua se li emportava el cotxe

Passarà a disposició judicial en les properes hores

Els Mossos d’Esquadra han detingut per un delicte d’amenaces i un de desordres públics un veí de Vilanova i la Geltrú (Garraf) que va atrinxerar-se a casa amb una arma de foc. L’home, que passarà a disposició judicial en les properes hores, es va lliurar voluntàriament després de la intervenció policial. En concret, segons recull l’agència ACN, al voltant de les cinc de la tarda d’ahir dimecres, va veure des del seu immoble com la Policia Local estava retirant el seu cotxe amb un grua, va sortir al balcó amb una arma de foc i va amenaçar els agents municipals que van alertar els Mossos d’Esquadra que van van desplaçar membres del Grup Especial Intervenció (GEI) a la zona. Durant l’actuació policial el seu gos, que era de raça perillosa, va agredir un dels agents en una mà. Segons apunten les mateixes fonts, la policia no ha confirmat si l’arma de foc que va utilitzar el detingut era real o simulada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia