Successos

Detingut un petit traficant de droga a la Jonquera

L’home, amb antecedents, ha estat enxampat al seu bar del carrer Major

Agents dels Mossos d’Esquadra de les comissaries de Figueres i la Jonquera, de la Policia Nacional de Policia i de la Policia Local de la Jonquera van detenir el dia 6 d’abril un home de 46 anys, amb antecedents, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Es va posar fi d’aquesta manera a un punt de venda de drogues a petita escala dins d’un bar del carrer Major del municipi empordanès. El jutje va decretar el seu ingrés a presó.

Durant el registre del local es va detenir el seu propietari, a qui es van intervenir 25 embolcalls de cocaïna amb un pes de 28.96 grams, 601 euros en bitllets fraccionats i 6 telèfons mòbils. Els embolcalls es van descobrir a la jaqueta del detingut gràcies al gos de la Unitat Canina de Girona.

També es va localitzar una motxilla que contenia diversos embolcalls amb diferents substàncies estupefaents, concretament 34.19 grams de cocaïna més, 730 grams d’haixix i 49.75 grams d’heroïna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia