Successos

El detenen per cultivar marihuana en el soterrani d’una nau industrial a Figueres

Els Mossos intervenen 985 esqueixos de la planta i detecten una doble escomesa connectada fraudulentament a la xarxa

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 22 anys, que cultivava marihuana en el soterrani d’una nau industrial situada al carrer Rabós de Figueres, per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Segons informa l’agència ACN, els fets van passar el 24 d’abril, quan els agents van tenir coneixement d’aquest cultiu i van procedir a entrar-hi per fer un escorcoll. A la plantació es va localitzar una doble escomesa connectada directament a la xarxa elèctrica i 985 esqueixos de marihuana. El detingut, que no tenia antecedents policials, va passar a disposició el matí del 7 d’abril davant del jutjat en funcions de guàrdia que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

El responsable de la plantació, un home de 22 anys sense antecedents, va ser localitzat a l’interior de la nau de Figueres durant l’escorcoll. A més, els agents van intervenir 985 esqueixos de quasi vint centímetres de marihuana i tot d’estris necessaris per dur a terme l’activitat tals com ventiladors, filtres caixes d’extracció de fums, làmpades amb els seus transformadors, filtres, làmpades, aparells d’aire condicionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia