Successos

Estat espanyol

Dos morts en un atropellament a Madrid durant una persecució

Dos vianants de 71 i 82 anys han mort aquest dijous a Madrid atropellats durant una persecució. Cinc persones més han resultat ferides.

Les víctimes han perdut la vida a l’acte pel fort impacte del cotxe, que circulava a gran velocitat pels carrers del barri de la Latina de la capital espanyola. El vehicle, un Mercedes Benz platejat, ha iniciat al matí una fugida de la Guàrdia Civil de Trànsit, que li ha donat l’alto en observar que al cotxe hi viatjava un nadó als braços de la mare i no a la cadireta reglamentària.

Tant la dona com un tercer ocupant del vehicle han estat detinguts al final del passeig d’Extremadura, on s’han produït els atropellaments. Però el conductor del cotxe, que havia estat identificat hores abans per un furt, ha continuat la fugida a peu. Finalment, aquest vespre s’ha lliurat a la policia. Tant ell com la seva parella tenen diversos antecedents policials per furtar catalitzadors de cotxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia