Successos

Detenen sis homes que van cometre 60 robatoris amb violència a tot Catalunya

Els membres del grup criminal sumen uns 90 antecedents

Els Mossos han detingut un grup criminal de sis homes que van cometre 60 robatoris amb força i violència a domicilis i establiments d’arreu de Catalunya. En un operació desenvolupada el passat dimarts 30 de maig, la policia va arrestar els individus, tots ells de nacionalitat espanyola i entre 26 i 50 anys, després de vuit entrades i escorcolls alhora a immobles de Barcelona, Rubí, La Torre de Claramunt, La Pobla de Claramunt, Sant Quintí de Mediona i Igualada. Entre tots els integrants de la banda, sumen 90 antecedents penals i ara són acusats de delictes contra el patrimoni, lesions, detenció Il·legal, usurpació de funcions públiques, tinença d’armes, contra la salut pública i pertinença a grup criminal. L’organització, que tenia armes i estupefaents, estava especialitzat en robatoris amb força i violència a domicilis i establiments, de vehicles i falsificació de documents.

El cos policial va tenir coneixement el mes de febrer d’un robatori amb força a un domicili de Sant Andreu de la Barca i, a partir d’aquests fets, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell va obrir una investigació i va aconseguir identificar els presumptes autors. En els escorcolls van trobar gran quantitat d’objectes sostrets dels robatoris investigats, a més de drogues il·legals, armes de foc curtes reals i simulades, uniformes, emblemes i material policial, així com elements d’alta tecnologia.

Els detinguts van passar a disposició judicial el dijous passat. Dos d’ells van entrar a la presó i els altres quatre van quedar en llibertat amb càrrecs. Segons informen els Mossos, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia