Successos

CANADÀ

Almenys 15 morts en un xoc entre un camió i un petit autobús al Canadà

És un dels accidents de trànsit més letals de la història recent del país

Almenys 15 persones van morir aquest dijous a la província de Manitoba, al Canadà, en un dels accidents de trànsit més letals de la història recent del país, després que un camió semiremolc xoqués contra un petit autobús en què viatjava un grup de persones, majoritàriament gent gran, segons la policia.

L’accident es va produir a la cruïlla entre dues carreteres principals prop de la ciutat de Carberry, on els passatgers de l’autobús es dirigien a un casino, segons va informar a la CNN un portaveu del centre recreatiu. El comissari adjunt Rob Hill, que dirigeix la Policia Muntada Reial del Canadà a Manitoba, va dir en roda de premsa que al vehicle hi viatjaven unes 25 persones i deu més havien estat traslladades a l’hospital. També va informar que els conductors dels dos vehicles estaven vius i no va voler pronunciar-se sobre qui podria haver estat el responsable de l’accident.

En una piulada , el primer ministre canadenc, Justin Trudeau, va dir: “Les notícies de Carberry, Manitoba, són increïblement tràgiques. Envio el meu més profund condol a aquells que avui han perdut éssers estimats i guardo els ferits en els meus pensaments. No puc imaginar el dolor que senten els afectats, però els canadencs estan aquí per a vosaltres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia