Successos

Els Mossos desmantellen un grup criminal que traficava amb droga

Els Mossos han desmantellat un grup criminal amb epicentre a la comarca del Bages que traficava amb cocaïna i la distribuïa interiorment i al centre d’Europa. Els Mossos d’Esquadra han confirmat que la intervenció al març de prop de tretze quilos de cocaïna a Salt va iniciar la investigació del grup criminal.

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal han detingut sis persones com a presumptes autores dels delictes. Amb aquesta investigació han desarticulat un grup criminal assentat al Bages i que distribuïa part de la droga al centre d’Europa. El grup transportava grans quantitats de cocaïna provinents d’altres llocs de l’Estat espanyol, amb destí final a Bèlgica. La part sobrant la distribuïen al Bages i comarques properes, on les gestions eren a petita escala. Un dels venedors era un menor de 16 anys que feia les vendes en entorns escolars i al costat d’un CAP.

El 13 de juny de 2023, després que els investigadors analitzessin les dades i indicis disponibles en relació amb els investigats, es va dur a terme un dispositiu policial amb entrades als domicilis dels investigats a les localitats de Sant Vicenç de Castellet i Girona, prèviament autoritzades pel titular del Jutjat d’instrucció número 3 de Girona. Els investigadors van detenir tots els integrants del grup i van intervenir prop d’onze quilos més de cocaïna, cabdells de marihuana i una pistola detonadora entre d’altres. Es van detenir cinc persones a Sant Vicenç de Castellet i un menor a Girona.

Els mateixos agents dels Mossos d’Esquadra confirmen que la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia