Punt divers

La Diputació de Girona invertirà, aquest any, a l'Alt Empordà, 8 MEUR per millorar les carreteres de la seva titularitat

COMARQUES GIRONINES

La Diputació de Girona té previst invertir, aquest 2008, a l'Alt Empordà, 8 MEUR per millorar les carreteres de la seva titularitat. Entre les obres previstes hi ha el condicionament de la carretera des de Sant Miquel de Fluvià a Torroella de Fluvià, amb un cost d'1,4 MEUR i la carretera de Cabanes a Masarac, amb una partida d'1,3 MEUR. Un dels municipis altempordanesos que més inversió ha rebut de la Diputació en aquest apartat ha estat Mollet de Peralada. Precisament, aquest dimarts al matí, el vicepresident segon i diputat de Xarxa Viària de la Diputació de Girona, Jaume Sitjà, s'ha reunit amb l'alcalde de Mollet de Peralada, Claudi Puig, i han visitat el condicionament del tram de Morassac a Mollet, amb un cost de 756.041 euros, i que properament estarà enllestit. En els darrers anys, les inversions a Mollet han sumat un total d'1.224.789 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.