Successos

violència de gènere

Un policia retirat assassina la seva exmuller a Alzira

L’home s’havia atrinxerat a l’habitatge amb la seva exdona

La Policia Nacional ha trobat aquest dimecres dos cadàvers en l’habitatge on un policia jubilat s’ha atrinxerat aquest dimecres a Alzira. Segons ha confirmat la Delegació del Govern, la troballa dels cadàvers s’ha produït durant l’operació policial desenvolupada des d’aquest matí en la zona.

Els investigadors han trobat els cossos d’un home i una dona i ara tracten de confirmar si són els cossos del policia i de la seva exmuller.

Si es confirma que es tracta d’un crim masclista, les víctimes de la violència de gènere ascendirien a 40 en el que va de 2023, 1.224 des que van començar a comptabilitzar-se en 2003.

L’home que s’ha atrinxerat en un domicili d’Alzira és un agent de la Policia Nacional retirat, anava armat, i entre els ostatges estava la seva exmuller, de la qual es trobava en tràmits de separació.

Segons han informat Efe fonts de la Policia Nacional, la dona ha acudit a l’habitatge a recollir roba i altres objectes que necessitava acompanyada d’un fill fruit d’una altra relació quan l’home ha arribat. En aquest moment, l’home ha pres la decisió d’atrinxerar-se i prendre ostatges.

Les mateixes fonts policials han indicat que en un moment donat s’han sentit tres o quatre trets.

Aquest incident es desenvolupa en una barriada dels afores de la localitat valenciana d’Alzira des d’aproximadament les 10.30 hores.

Fins a la zona s’ha desplaçat personal dels Grups Operatius Especials de Seguretat (GOES) que tenen seu a València i que han partit immediatament des de la caserna de Sapadors, però també s’ha sol·licitat el suport del Grup Especial d’Operacions (GEO), que acudeix des de Guadalajara –probablement en helicòpter–.

Segons ha explicat una germana de la dona retinguda, la parella estava separada i fins ara no hi havien tingut problemes ni amenaces. Segons aquesta germana, el matrimoni, format per la seva germana, de 58 anys, i el seu exmarit, d’entre 70 i 71, va estar unit durant dotze anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia