Successos

successos

Atrapen a Maçanet un lladre que va robar 3.000 euros en cafè d’un trailer

Una patrulla dels Mossos va aturar el sospitós de matinada després de veure com conduïa a gran velocitat per l’autopista

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre que va robar paquets de cafè valorats en 3.000 euros de la càrrega d’un tràiler estacionat en una àrea de servei de l’AP-7, segons informa l’ACN. Els fets van passar la nit de dilluns a dimarts. El detingut, un jove de 20 anys, va trencar la lona del camió, que estava aparcat a l’àrea de Biure, es va endur el cafè i va enfilar l’autopista en sentit sud. Cap a les tres de la matinada, una patrulla dels Mossos el va sorprendre circulant a gran velocitat per l’AP-7 a l’altura de Maçanet de la Selva i li va donar l’alto. A l’interior del cotxe, els policies li van trobar les desenes de paquets de cafè i, com que el jove no va donar cap explicació coherent, el van detenir. Se l’acusa d’un delicte de furt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia